Bemutatkozás

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek iskolaszövetkezetünket.

Cégünk a Diák Service Berzsenyi Dániel Gimnázium Gazdasági Szolgáltató Iskolaszövetkezet 2005. májusában alakult, a celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium közreműködésével. A szövetkezeti formában működő cég önálló jogi személyiség, gazdasági tevékenységet folytat.

Szeretném Önnek felajánlani a Diák Service Iskolaszövetkezet szolgáltatásait a diákmunka területén.
A diákok számára a munkatapasztalat megszerzése (diákmunka útján) kizárólag az iskolaszövetkezeteken keresztül megoldott. Ahhoz, hogy a munkaerőpiacra kilépő fiatalok nagyobb eséllyel juthassanak munkához, célszerű, hogy már az iskolaévek alatt megismerjék a diákélet és a munkavállalói lét közötti jelentős különbségeket:
A diákok, akik dolgozni szeretnének, belépnek az iskolaszövetkezetbe és így szövetkezeti tagként vállalhatnak munkát. Az iskolaszövetkezet a megbízói részére olyan tevékenységeket lát el, amelyeket eddig a megbízó saját alkalmazottakkal végzett el. Az iskolaszövetkezet a vállalt feladatokat a saját tagjaival, saját munkavezetőjének irányítása mellett - ez különbözteti meg a munkaerő kölcsönzéstől - végzi el.

Főbb tevékenységi területek:

Az iskolaszövetkezettel együttműködve cége időt és pénzt takarít meg.

Az együttműködés legfőbb előnyei a megbízó számára:

  1. A kiválasztás nem az Ön gondja
  2. Közvetlen költségmegtakarítása jelentkezik
  3. Önnek nem kell a foglalkoztatás járulékos költségeivel, és az ahhoz kapcsolódó adminisztrációval számolnia, mert a szolgáltatásunkat igénybe véve a
  4. Felszabadíthatja adminisztratív munkatársai munkaidejének egy részét, mert:
  5. Nem egyéni munkavállalókkal, hanem jogi személyiséggel rendelkező szövetkezettel áll szerződéses kapcsolatban
  6. Tagjaink foglakoztatása cégük számára semmiféle munkajogi kötelezettséggel nem jár:
  7. Cégünk vezetői, tagjaink folyamatos és szoros ellenőrzésével garantálják a minőségi munkát.
  8. Szolgáltatásaink bármikor igénybe vehetők:

Ajánlatkérés esetén, a konkrét elképzelések egyeztetése után az ajánlatunkat az összes felsorolt kedvezmény és szolgáltatás figyelembevételével készítjük el.

Amennyiben az elvégzendő feladatokra van alkalmas diák a saját dolgozók gyermekei között, és a munkát velük szeretnék elvégeztetni, abban az esetben nincs akadálya, hogy az iskolaszövetkezetünk tagjaiként végezzenek munkát a fenti kedvezmények igénybevételével.

Várjuk megbízásukat!

Tisztelettel:

Diák Service Iskolaszövetkezet
elnökség